Thursday, October 1, 2009

Tracy Beaker's

ni adalah buku kegemaran saya yang selalu saya baca dulu2 di zaman budak2.buku tentang Tracy Beaker,sorang budak yang berambut serabai(tengok kat bawah),dan karakter dia adalah sedikit protagonis,tapi biasa la budak2 kan :) Tracy duduk kat satu rumah untuk kanak2(macam kindergarten la) tapi die slalu lari dari rumah tu sebab nak cari mak die..saya pun da x ingat saya kisah die,tapi tadi masa kemas2 buku,tenampak la buku ni..natsukashii
ni buku pertama dia yang saya baca,menarik kan cover depan die :) kat dalam buku die pun ade banyaaak sangat lukisan2 menarik dilukis oleh sorang laki nama die Nick Sharrat :)

ni kisah sambungan daripada buku 1st dia.pun menarik juga,dan Tracy Beaker memangla tersangat-sangat nakal..
buku ketiga,Starring Tracy Beaker pun bes jugak dan buku keempat die Tracy Beaker's Thumping Heart masih lagi belum dibaca,susah nak cari buku Jac skarang :(

4 comments:

eD said...

Tracy Beaker! natsukashii~ pernah gop baca buku ni dulu masa kecik2. hehe

desir2sakura said...

yeaa ada geng.bes2 kan2.

fifi_afiqah said...

cumelnye buku ni..msti mse bila kcik2 dlu pn chumel jgak kn...huhu

desir2sakura said...

afikah ngepom bila ko ni..kcik2 chumel.besa2 ni chumel2 la ko haha..