Sunday, June 21, 2009

SELAMAT HARI BAPA


Selamat hari bapa untuk abah..
stiap kali hari bapa @ hari lahir abah,abah yang akan bagi aku hadiah berupa topup..spatutnya aku yang bagi abah hadiah..kalau telefon abah,mesti abah reject aku call,sbb die nk telepon balik.

"bakpo abah reject?"

"xpo la,simpan la topup tu,Bila kan x kijo lagi,xde duit"

masa kecik2 dlu,aku lagi manja dengan abah dari mama.stiap kali kna marah kat ma,mesti abah back up.kalau along nk pape,mesti suruh aku mintak dengan abah..

"bakpo Bila kena mitak untuk along?"

"abah kan sayang Bila lebih.."

abah dah banyak susah sebab aku.bile terbaca kisah chokouhai kat blog azzariyat,trus tringat kisah mule2 nak daftar masuk JAD..aku masuk JAD dengan tentangan mama(sebab ma suruh gi inteviu JPA) tapi dengan sokongan abah..abah susah payah anta aku dengan bas,x nak naik keta sebab abah x sihat sgt,x larat nak drive.tima kasih bah,Bila akan blajar sungguh2 demi abah dan mama.nanti Bila dah keje,Bila plak bayar sgala jasa abah + mama selama ni ye..janji!! ^^

2 comments:

AnNe said...

huhu... sedih teringat knangan dulu...

desir2sakura said...

kn2..byk sgt knangan..