Tuesday, September 27, 2011

labku kesayanganku

nama lab research saya ialah Minet Lab.yang disingkatkan daripada perkataan Multimedia Information Network.sebelum masuk lab ni saya ingat kan minet tu singkatan bagi Miyoshi Network. -_-'' (cikgu research saya nama Miyoshi) dulu lab saya terletak di tingkat 5.sekarang dah pindah ke tingkat 4.lab saya memang nigiyaka(bising) sebab lab saya terdiri daripada pelbagai suku kaum seperti saya orang Malaysia,orang Vietnam dan orang Jepun.
hari tu berkesempatan ambil gambar lab sebab datang awal dan tak ada orang :D
ini meja saya.

ini meja untuk kegunaan makan-makan,meeting dan lain-lain.


sisa kotak yang belum berkemas.

ini tempat tidur tapi saya tak pernah lepak sini.


sebelah kanan tu bilik cikgu.sebelah kiri tu pintu keluar-masuk.

warga kerusi dan meja.

haiwan peliharaan senior.

deretan serbuk teh dan kopi.

konklusinya,saya suka datang lab bila tak ada orang :)

5 comments:

AsMiza said...

hahahaa..same je mcm kak as...time takde org lah tenang je buat keje kt kenkyu.hikhikhik

aReLaN said...

uish..lawa la gk.my lab dlu dhla panas sbb kenkyuu enjin.tp mmg seswai buat tmpt lepak.hohoh

Has said...

haha! saya pun suka buat kerja bila tak de orang :D

AjiGiJiss, AiN Kici said...

bile ade org kami hilang fokus, dan kami akan membebel2 dalam Bahasa Melayu. KAMI= Asmiza& saya.

Cthnye:1) Eeee, Si Busuk (gelaran kami utk Matsumoto) ni bising la. Da la ngan muka x mandi

2) Si Bulat (gelaran utk Sakata) ni menggelikan sungguh. Ade ke gosok gigi and sembur deodorant kat sebelah saya.

Rindu kat Air Chocolate Van Hounten la

desir2sakura said...

kak as:kannn masa x ade org,laju je buat keje..bile ada org,da malas2 da jadi nye :D

senpai matle:lab sy sjuk sgt,sy la org yg slalu pegi ttp aircond tu sb x thn sjuk :D

has sensei:yeaaa sensei kita sama! :)

kak ain:iyeee ade org busuk ke dlm kenkyu dulu?haha..besnyaa kak ain boleh membebel dlm bhs mlayu dgn kak as..bila mmg membebel sorang2 la,dan x de orang nk paham sob3.
yup2,bila minum air vanhoten tu tiap2 hr,air tu dh terkenal sbg air kegemaran org mlaysia kt shibaura ni hihi :D