Friday, August 20, 2010

cuti musim panasku

mode : x ada kerja maka tertaip lah post nih

oleh sebab sekarang bulan puasa,jadi cuti musim panas ni saya habiskan dengan golek2 kat rumah je
(bile result nak kua ni..tibe2 cuak la pulak T_T)
apa bende2 yang saya buat kat rumah selain tido,basuh baju,basuh pinggan?

x kan melayu hilang di jepun..tengok drama melayu online :D

.
cerita ni adaptasi novel..sangatt la bes hihi..

pegi purikura,amik gambar,pastu letak dalam album..menarik jugak :D

main tangkap2

tulih surat sebelum balik Malaysia....

buat kad raye untuk orang yg x balik Malaysia! :D

er..nak pandai nihongo,ganbatte baca buku ni!

ni la antara kerja2 di waktu boring yang saya buat kat rumah..

peringatan : tapi jangan lupa buat amal2 untuk menambahkan pahala di bulan puasa ya!


7 comments:

jue aziz said...

feewitt
kad raye die cun betol
blh bukok kdi proses kad raya handmade
cantikk!!!

desir2sakura said...

hehe..lame x wt bnd2 handmade nih.nih ilham lpas bg tido ni :D

Anonymous said...

slmt berpuasa n slmt hari raya bila...semoga sentiasa dilimpahi kejayaan dan sentiasa mendapat keberkatan di dunia dan akhirat

desir2sakura said...

tima kasih cik anonymous.slamat mengerjaka ibadah puasa dan slamat hari raya juga..

Has said...

kad raya cantik! さすがビラね :D

AnNe said...

nak jugak kad raya tu!!!

desir2sakura said...

hasparina sensei:nnt saya buat utk sensei 1 ye!
alom:alaa kite p beli je esok kt kdai :D