Monday, February 7, 2011

bertag-tag

saya mau menjawab tag syafikah dengan adik fani.

1. pernahkah anda rasa 'hot'?
tak pernah..sebab saya memang tak hot tambah-tambah di musim sejuk gini

2. upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.

3. ceritakan pasal wallpaper tersebut.
famili nombor satu

4. bila kali terakhir anda makan pizza.
saya pun dah lupa sebab saya x suka sangat makan pizza

5. lagu paling terbaru anda dengar.

intan payung bagi :)

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
mesej dengan elin yayang sambil makan sup ketamm!

7. selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
orang jepun panggil saya nabira,ahli keluarga panggil saya ngah,kawan-kawan panggil saya bee,bi,bie,bila

8. tag lagi 5 orang






9. siapa orang no. 1 kepada anda?
my best-ever-friend!

10. katakan sesuatu pada orang no. 5?
awak comey lahh orang pasir mas!

11. no. 3 ada hubungan dengan siapa?
entah la..dat ada hubungan dengan siapa sekarang?sila beritahu daku..

12. bagaimana pula dengan no. 2?
sayang kamu kerana Allah sahabat..hope to meet you again sobs :')

13. kata-kata cinta dengan orang no.4?
i love you lah Amy!hihi :)

14. 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag
1. beliau ada teddy bear nama rilo kiley :D
2. beliau dapat hadiah kereta baru dan saya sangat mahuu naik kereta tersebut
3. beliau seorang junior yang sangat baik tapi manja sikit :)
4. beliau suka masak-masak dengan mama beliau,kan kan amy?
5. beliau sangat suka kaler pink,dan saya rindu beliau sekarang..

terima kasih kepada syafikah dengan adik sebab sudi tag saya.best juga main tag-tag ni ye :))


7 comments:

faNNy faNany said...

syabas buat anda!!

faNNy faNany said...

family first..aw aw aw..hehe

desir2sakura said...

gane2 pun famili first dik :)

afiqah riduan said...

hok no 3 tu tajuk die, 'fmily ku bkl berfamily dgn family dia' kan..haha

Cerah Jeff said...

dalam banyok2 hok mung tulis,hok family 1st tu la caught my attention..hahaha

desir2sakura said...

pikah:haha pndai mu ltk tjuk
cer:x kan ak nk ltk gmbr famili mu plak kann (TDMA)

saiyidatul said...

hubungan apa??haha
opp..mana ada manja..haha