Tuesday, November 15, 2011

update ringkas saja

semalam punya semalam punya semalam,(12 Nov) 
alhamdulillah poster presentation telah tamat dengan jayanya.
jaya jugalah sebab malam sebelum tu saya boleh tidur walaupun tak berapa nak lena.
dan saya dapat present dengan lancar berbanding masa chukan presentation dulu.
dan saya boleh jawab soalan yang cikgu tanya.alhamdulillah..
dan lepas tu saya memang rasa lega teramat.
syukur syukur syukur sebab dah selesai,hilang sedikit kesibukan.

dan semalam punya semalam,saya keluar dengan kawan saya.dia datang Jepun.
we're friends for almost 12 years but yesterday(13 Nov) was our first meeting.
diana.
terima kasih sudi luangkan masa jumpa saya.
selama ni kami banyak kongsi cerita dalam surat saja.
gembira sangat dapat jumpa dia.
mak diana sangat baik.saya panggil beliau aunty.aunty dah duduk sini 8 tahun sebab kawin dengan orang Jepun.diana ada sorang adik Jepun nama taka.
saya sangat gembira jumpa diana.
walaupun pertama kali jumpa,tapi sebab dah biasa cakap banyak dalam surat,
rasa macam rapat.
aunty pun memang sangat ramah dan baik.suka sangat buat kelakar.
dan saya terharu sebab diana bawakan makanan Malaysia untuk saya.
dan aunty belanja saya makan buffet seafood sebab beliau cakap saya datang jauh.
seronok sangat.walaupun dapat jumpa diana sekejap saja. :')
my childhood friend :')

diana

aunty inoue

saya dah mengantuk.tapi saya nak menaip sikit lagi.
esok saya balik malaysia untuk 5 hari.
saya harap saya dapat jumpa semua orang yang saya nak jumpa;
keluarga saya,hasparina sensei,dan sensei-sensei lain,pakcik tahir,makcik petronas (opps) 
moga Allah permudahkan urusan saya,dan perjalanan saya pergi dan balik.
mungkin tak akan sempat update blog untuk 5 hari ni,
jadi kita jumpa minggu depan ya :))

2 comments:

Lelaki Ini said...

b alik malaysia??
seronoknya!!!

desir2sakura said...

a'ah tp balik kejap aje :))