Friday, October 28, 2011

rindu JAD lagi

tadi pertama kali kelas secara tv conference dengan adik-adik U1.
nampaknya saya telah terkenangkan suasana JAD dahulu.
mula-mula diorang tengok video cikgu mengajar.masa tu saya dengan 2 orang lagi kena jadi pemerhati.30 minit terakhir baru belajar melalui TV conference.
yang kelakarnya,baru 10 minit kelas,ada yang dah mengantuk.
lepas tu orang sebelah tolong urut kawan yang mengantuk ni.
kawan jepun saya Asakura tanya,eh diorang main apa tu?
saya cakap diorang mengantuk tu,tengah picit-picit kawan dia.
dia gelak tak henti sebab tak pernah tengok kot situasi gini sebelum ni,
masa ni sangat-sangatlah rindukan JAD
dulu kalau ada kelas dalam bilik kom,sohe lah yang selalu duduk sebelah saya
sohe jarang tidur tapi saya,err...
rindu nya JAD bila tengok adik-adik tadi :')))
sama lah macam kami dulu-dulu;
bila cikgu tanya faham ke tak,ramai-ramai akan jawab haaaaaaaaaaaaaaaaaaai
bila saya tanya diorang dalam bahasa melayu,faham ke tak,diorang jawab taaaaaaaaaaaaaaaak
haha..macam-macam lah diorang ni.
masa akhir kelas ada yang lambai-lambai sampai pintu,
datang depan kamera lambai tangan dan tunduk
rasa kelakar pulak
nanti kita jumpa ye,bulan depan :)

rindu nak mengaji sama-sama

ni jadual waktu kelas kami by cik sapikah

before fly;si sohe kacak bergaya :D

memang di JAD lagi sibuk,lagi memenatkan berbanding sekarang
sekarang dah tak perlu masuk kelas dah,
pergi lab pun bukan ada kerja sangat tapi stay lab sampai malam
tapi mungkin sebab dah terbiasa dengan kesibukan dekat JAD ,
dekat sini pun pura-pura buat sibuk juga :D
dekat JAD kerja sekolah sangatlah banyak
satu hari ada 3,4 kerja sekolah untuk subjek berlainan
kadang-kadang tak faham pun apa yang cikgu ajar
10 minit sebelum pukul 5,semua dah packing-packing barang sebab
 nak berebut naik bas dengan set-set-kelas-atas

JAD yang mendewasakan saya;
terima kasih ya :)

6 comments:

al-kauthar said...

hahahaha..bilaa!rindu jugak jad..betul2 kt sini da xbape busy sgt mcm jad kan..hehe.ala2,xtido pn xbape paham jugak bilaa.tp rase mcm ak bnyk tdo gak.ehe...wehh tie sape ak pkai tu bilaaa???

aReLaN said...

sme bdk jad msti rndu jad nye walaupun time tu rse ckup terseksa.hahah

desir2sakura said...

sohe:hahaa ko x ingat ke tu tie sape?aku pn xtau cmane ak blh pgg tie tu hihi..
senpai:saya pun berpendapat sebegitu,terlalu rindu dengan popia,paru goreng,sambal belacan di kantin unisel :D

al-kauthar said...

tie sape bila?haha..seyes x igt laaa..hahaha..ceh nk jugak tau kan.hehe

desir2sakura said...

ni tie we la sohe hihiiii..

al-kauthar said...

hahahahaha..weyy nabilaaa~~mlu nye haaa pki tie we plk tu..hahahahah..adeyh