Monday, July 26, 2010

lepas satu,satu...

saya dah jadi gian tengok drama jepun.lepas abis satu cerita,buka cerita lain pulak.non-stop.marathon.kalau la rajin belajar macam tengok cerita ni kan bagus wahai nabila...

sunao ni narenakute (tak boleh nak menjadi jujur)
erm..tahu pasal twitter?saya x tahu twitter tu apa,tapi rasanya orang blh cari kawan melalui twiter tu..cerita pasal sekumpulan orang yang berkenalan melalui twitter,pastu diorang jumpe2,diorang makan2,diorang borak2,diorang jadi kawan.cerita ala2 love shuffle.banyak konflik.ending boleh tahan.saya bagi 3 bintang :D

comeyyy kan gambar ni?ade dalam cerita innocent love.jalan cerita menarik..lepas tengok 1 episod,x sabar nak tengok episod seterusnya.tapi ending dia chotto...
oleh sebab ending dia chotto....saya bagi 2 setengah bintang..


最高だ~~~~
uwaaa sangat best cerita die.cerita ni disusumekan oleh cik syafikah
cerita pasal geng2 brutal bertukar jadi geng2 tumbling.tumbling tu lebih kurang macam gimnastik tapi untuk orang laki je.cite die sangat besss saya bagi 4 setengah bintanggg


3 cerita dah habis...2 cerita menyusul...

hammer session!!!!
kat dramacrazy baru keluar 3 episod..jadi x boleh nak bagi bintang lagi

moyashimon :: besnyeee kalau boleh cakap dengan bakteria-bakteria...cerita ni pun baru keluar 3 episod kat dramacrazy.alom pun nak tengok cerita ni..nanti saya download untuk kamu,saya bawak balik meleysia bulan puasa ni yeee <3

ni semua sebab nak terer cakap nihongo..kena tengok cerita banyak2.tapi x gune jugak kalau baca subtitle kn?

2 comments:

we said...

ganbatte~we sokong bi tgk cto kalu nk up nihon go..kalu nk buang masa,xleh..wt gapo2,kne ade objektif (^_^)y

desir2sakura said...

baik lah!
nk terer mcm die juga ckp nihongo pera2 (-_-')