Sunday, December 26, 2010

purple itu menawan


hari ni kan,saya gembira sangat.sebab sayang fana dengan fani datang rumah.hari tu pun gembira jugak,yayang elin datang rumah.gembira nya bila cuti dah start ni,kawan-kawan confirm datang rumah.tak lama lagi makin ramai la datang menemani saya kat sini (gembiwaaa) 
lama tak shoping baju,tadi saya pegi shoping dekat toro je,tapi sangat la seronok




ni kasut saya.dah buruk kan dia.warna putih pun dah beransur-ansur bertukar jadi warna majerin planta.asyik guna kasut ni je memanjang.hah ni la bukti nya saya dah lama x shoping beli barang : si peneman duk paksa-paksa beli baju baru.jarang sangat la nak dengar dia merungut saya dah lama x beli kasut baru,baju baru,beg baru.dan ini lah hasilnya.baju sejuk warna pepel.dan saya terus pakai sebaik saja selepas beli sebab terlalu excited :D




lepas tu masuk daiso,beli alas kaki dalam tandas,juga warna pepel



dan saya dapat bunga tapi warna pink.bau dia waaaangiiii sangat3 :))


 
sebenarnya memang azam saya tak mau shoping banyak-banyak dah.dah taubat dah.duit dah banyak habis dah kat Malaysia dulu gara-gara shoping.sekarang ni memang nak menabung gila-gila untuk masa depan dan untuk kawin  hehe.


saya memang suka mengemas.anak mama kan.mesti la mama borek anak rintik.dah banyak kali dah tukar kedudukan perabot dalam rumah ni.rumah saya tak banyakperabot pun.jadi senang la nak angkat-angkat barang.dan inilah hasilnya....


7 comments:

Billa.Bel said...

ape barang bee purse hello kitty??!! ekeke ;p

desir2sakura said...

haha..laa tu wat letak duit siling dengan student kad je..miskin kan bee,gune purse helo kitty je :P

AnNe said...

huhu... i jelez...
sape nak bg bunga kat i..??
anyone...????
i'm still available...
hahahahaha...~~

p/s: tipu la bieyla rajin mngemas... masa balik umah x kmas2 blik pn? hehehe...~~

desir2sakura said...

hihi..nnt lom mitak la bunga dgn bakal gewe itu... :DDD
btulll bile da jauh dgn mama ni da jadi rajin mengemas :))

AnNe said...

x dok bakal gewe eh...~
huhu...

Arini Nuran said...

kak bila, nnti tlng decorate bilik arini pulak eyh :D:D:D

desir2sakura said...

boleh2,arini ckp je nak macamana,nnt akak tlg hiaskan ye :D