Friday, July 15, 2011

スマイル!

assalamualaikum!

ini update ringkas saja
selama ni saya akan cuak bila hari jumaat menjelma kan..
tapi kali ni saya akan alami sindrom hari jumaat pada hari sabtu (esok)
apa lah saya mengarut ni
saya kena tidur awal
tapi saya tak boleh nak tidur sebab dah terlelap petang tadi sekejap
jadi saya nak update lah kejap
esok akan berlangsunglah presentation
saya kena present berkenaan dengan tema research saya selama 6 minit 
diikuti sesi soal jawab selama 2 minit
saya dah bersiap sedia dengan slide sebanyak 9 muka surat.
tapi saya agak kurang bersedia dari segi jawapan untuk jawab soalan
sebab saya tak tahu orang akan tanya saya soalan apa
tadi kawan-kawan ada tanya saya soalan dan alhamdulillah boleh jawab lah juga
kawan-kawan yang baca ini tolong doakan saya esok
saya agak kurang berkeyakinan bersuara di depan khalayak ramai
terima kasih kepada para sahabat yang sudi dengar luahan hati saya pasal presentation ni walaupun kalian tak berapa faham pasal research saya tapi kalian usaha tenangkan saya,dengar je saya cakap apa..terima kasih ya dekat sahabat-sahabat yang hantar mesej bagi sokongan tak henti-henti.ini lah penting nya sahabat..walau jarak kita jauh tapi hati kita selalu dekat.saya sangat bersyukur diberi nikmat persahabatan sebegini rupa oleh Dia.terima kasih juga kepada yang terpaksa layan kerenah saya.hari ini emosi tidak stabil sebab mengalami sindrom jumaat.nak makan itu lah,ini lah,nak buat itu lah,ini lah.
doakan saya ye..saya udah mahu tidur..

"itsumo-itsumo-itsumo soba ni ite ouen shite kulete,aligatoune..shoulai​ no tame ni,isshoni gambalou ne,ima kala"




Ya Allah beri aku kemudahan..
Ya Allah beri aku kelapangan..
Ya Allah beri aku kesiapan..
Ya Allah permudah jalan ku..
Ya Allah perbaiki kesalahanku..

スマイル!

2 comments:

syazwe said...

jgn kinchou2 deh..yup,smile tu pnting utk hilang kinchou :)

desir2sakura said...

awwigattopp!