Saturday, April 30, 2011

selamat ulang tahun kelahiran

saya tak pernah tulis post pasal dia
bila x ada idea,dia selalu paksa tulis pasal dia
tapi saya tak mauuuu
saya maluuuu
saya segan nak bercerita kat orang pasal dia sebab..entahlah
tapi kali ni saya mau buat post pasal dia sebab hari ni birthday dia

comotttt!

beliau bernama seperti di atas
beliau sangat suka makan ayam goreng.saya pun tak tau kenapa,sukaaa sangat makan ayam.
tapi tak gemok pon
lepas tu beliau suka minum air buah yang pelik-pelik
lepas minum seteguk,walaupun beliau rasa tak sedap,beliau tetap akan habiskan.
tapi saya akan cakap padan muka kat beliau hehe..
beliau suka panggil saya ulat bulu,spongebob,mr crab.
beliau suka bawak beg saya.suka sangat.kami pernah gaduh berebut nak bawak beg saya sebab saya tak nak beliau susah-susah,bawak beg saya yang berat >.<
lagi,beliau suka sangat main game.
pagi game,petang game,malam game.
game game game.
game game game.
tapi beliau tak pernah lupakan saya.
tak pernah tak mesej saya.
beliau ajar saya erti sabar dan syukur.
nasihat beliau penyembuh luka.
maaf sebab saya rasa saya tak baik
maaf sebab saya rasa saya tak cantik
maaf sebab saya rasa saya tak sempurna
tapi beliau terima saya seadanya.
terima kasih sangat sangat sangat.


Veels geluk met jou verjaarsdag!

Urime ditelindjen!

Gueter geburtsdaa!

Melkam lidet!

Taredartzet shnorhavor! or Tsenund shnorhavor!

Eida D'moladukh Hawee Brikha!

Ois guade winsch i dia zum Gbuadsdog!

Suma Urupnaya Cchuru Uromankja!

Zorion

Ungil el cherellem!

Shuvo Jonmodin!

Maogmang Pagkamundag!

Hapi betde! or Yumi selebretem de blong bon blong yu!
Deiz-ha-bloaz laouen deoc'h!

Chestit Rojden Den!

Som owie nek mein aryouk yrinyu!

Per molts anys! or Bon aniversari! or Moltes Felicitats!

Biba Kumplianos!

Sun Yat Fai Lok!

San Ni Kuai Lo!

Sang Ngit Fai Lok!

qu ni sheng er kuai le

San ruit kua lok!

Se Jit khuai lak!

NA ZHSHS

Sretan Rodendan!

Vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!

Tillykke med fodselsdagen!

Ne gelukkege verjoardach!

Ne geleukkege verjoardoag!

Fellisiteert!

Gelukkige verjaardag! or Prettige verjaardag!

Fan herte lokwinske!

Proficiat! or Perfisia!

Ne geleukkege verjeurdoag!

Gefeliciteard met oen'n verjoardag!

Hartelijk gefeliciteerd! or Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Happy Birthday!


             (tak payah susah-susah google translate kan ye..semua tu maksud dia selamat hari lahir :) )



selamat hari lahir,semoga dirimu beroleh rahmat,amin amin amin..

6 comments:

Syazwe said...

terharunya~kali pertama bc blog bi hok tulis psl we (^_^) sero sebok d at g2..

AnNe said...

jelez...~ jelez...~
ble la nak ada gewe ni...
=P
hahaha~

Anonymous said...

sweet~!!!!

desir2sakura said...

we:hok aloh..wt sebok lak die ;DDD
lom:z****???? hihi...
anon:yes i'm sweet~

AnNe said...

Isk.. Sape la Z**** tu.. Haha.~

desir2sakura said...

haaa cube teka sape z****..