Tuesday, May 24, 2011

kupu-kupu terbang tinggi

assalamualaikum!

hari ini macam biasa pergi sekolah baca karangan dalam bahasa jepun yang panjang-panjang.bila dah penat mulalah melilau-lilau.
dan melakukan aktiviti yang tak berapa nak berfaedah seperti mengambil gambar dengan senior yang comeyy..


comey kan senior saya,saya bagi beliau pakai baju kurung yang santek ini.dan beliau sangat gembira.lalu kami mengadakan sedikit fotografi di dalam lab :DD
dan kemudiannya saya kebosanan semula
tapi dah tak nak buat kerja tak berfaedah dah
tiba-tiba ada orang hantar video ini untuk ditonton
saya dengar ia sambil makan biskut
kata-kata dari penceramah yang sungguh mengesankan..
mahu kan bakal pewaris masa depan baik-baik,
kita terlebih dahulu kena jadi baik
seronokkan cara dr muhaya cakap pun best juga..

terima kasih atas perkongsian sayangku




betul ke secret recipe tak boleh makan?
sedihlah saya sebab nanti dah tak boleh makan kek chocolate banana yang saya suka
tapi alhamdulillah itu cuma khabar angin semata
kek chocolate banana akan masuk dalam perut lagi bila 
kaki melangkah semula pulang ke Malaysia


saya makan satu pinggan sahaja.mana boleh makan lebih dari satu pinggan.nanti saya obesiti.lagipun BMI saya sekarang sangatlah normal iaitu 20.9.berani kan saya mendedahkan nilai BMI diri sendiri.mentang-mentanglah normal kan.hehehe.pinggan satu lagi tu milik jurugambar lah.

4 comments:

hakifays said...

oit...bj kurung santek
nk pki juge nnt dh kurus
ceh..oyt bmi sbb bmi die normal
jeles2^^

himawari said...

wah3 bestnye bg kwn nihonjin pakai bj kurung..
kenkyu berd xdop onna..nk bg senpai laki pakai la..haha

Syazwe said...

sapo jurugambar tu :D

desir2sakura said...

kah:oh tidak..bj kurung itu pun sbnrny tidak muat dgn sy sob3..
berd:len kali bila nk bwk bj kurus pesen lain plak nk wi dia pkai..glepa la die gembira :DD
we:x tau la sapo,behi mena amik gmbr muka cepurah bi ni :))