Monday, January 17, 2011

exam fever

hari ni hari last kelas untuk semester ni.kelas sisko berakhir dengan presentation yang menyeronokkan.kelas technical english pun berakhir dengan senyuman.semua nya happy ending.waaahh saya sangat suka happy ending.saya sedang belajar subjek digital.dan analog.oh peningnya kepala sebab tak faham.erm saya ada masalah sekarang..kecamuk dalaman.tapi tak tau kenapa tak mau tulis sini..sape nak tau sila mesej saya ye(perasan ramai orang nak tau la ye ni)
kepada sesiapa yang tau masalah yang sedang melanda saya sekarang ni tolong doakan saya dapat yang terbaik.walaupun yang terbaik tu tak semestinya saya suka tapi Allah knows the best kan.
tadi saya letih balik dari sekolah,walaupun dah makan hanjyukutamagonopeperoncino dengan cik Syafikah,tapi perut masih berkeroncong lapar.tapi saya sangat tak larat nak masak.tapi saya gagahkan juga diri ni untuk pergi tanak nasi dan masak makanan ala kadar.tapi saya berjaya juga masak makanan kegemaran saya.dan makanan kegemaran saya sebenarnya simple je,ayam goreng dengan sup sayur.senang je buat kan.macam ni je haa


makanan kegemaran saya sama la dengan makanan kegemaran encik payung (dulu intan payung sekarang dah jadi payung) kan senang macam ni,makanan kegemaran sama.hari-hari masak ni je la seksok.haha apa la yang saya melalut ni.ini update ringkas saja,kawan-kawan doakan saya ye, kalau tak boleh jadi best student kat sekolah Shibaura ni pun tak apa asalkan dapat semua A subjek yang saya ambil ni :DDDD
Ya Allah, keluarkan aku dari kegelapan ragu-ragu kurniakanku sinaran kefahaman bukakanlah bagiku pintu ilmu, dan hiasilah aku dengan akhlak yang baik dan kasih sayang.Ya Allah, tambahkanlah kepada ku ilmu dan berilah aku faham dan pengertian yang baik.

aminn :') 

7 comments:

miErA said...

Gud lark bila...All da best

desir2sakura said...

tima kacih amy :)))

himawari said...

bila~~
berd mkn byk jugok hr ni..
menu kite same, tp berd wat daging goreng..hehe..
pas mkn nasi,berd wat sira pisang plok..gemuk la pasni.. T_T
bila,adekah kecamuk dalaman itu yg bila msj berd td?klu btol,berd doakan yg terbaik utk bila..
tp klu wat laen,msj berd deh..hehe =))

ISHANOKOKORO said...

all de best lamat
aku pon nk pekso dh tgh bln 2 ni & akhir bln 3...
doakan aku desh :DD

Lin said...

gudlak sayang : )

hakifays said...

i love sup sayur mayur cik bella<3

desir2sakura said...

berd:hihi..menu bila hr ni tomyam plak..sm x?
nana:tq na..ishouni ganbarou ne!
lin:tq lin syg :)
kah:i like asam pedas maknyonya syafikah <3