Tuesday, January 18, 2011

hooray

tadi betul-betul tak ada mood nak setadi.ulang ayat sama 5 kali pun tak masuk-masuk dalam kepala ni.tiba-tiba terdengar orang naik tangga dum dum dum (biasa la rumah kayu,lori lalu sebelah rumah pun rasa gegaran)
ting tong..intai-intai kat celah pintu,eh laki..pegi pakai tudung,buka pintu.pakcik yang tak dikenali memberi salam dalam bahasa Jepun.jeng jeng pakcik tu buat suprise dengan menghadiahkan saya sebuah kotak.dan saya pun gembira tak terkata.terima kasih pakcik!


peace seronok



hadiah hari lahir dari Malaysia

tima kasihhh mama,abah,alom,acik,adik tak lupa juga kat makcikdah yang tolong bungkus,tima kasih sebab susah-susah hantar.tak ada yang lebih menggembirakan selain dapat hadiah best ni time-time ni.
haru yasumi (cuti musim bunga) ni tak balik Malaysia..tak apa lah..ada hikmah di sebalik yang Allah aturkan tu.mama suruh pergi melancong.tapi tak boleh ma,anak mu ini mahu berjimat.
sekarang sudah sembangat mahu setadi.permudahkan lah ya Allah :))

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah
beshnyew!
stdy leklok n jg diri

desir2sakura said...

hihi..tq umar :)